title

INFUSION TRIO

 

INFUSION TRIO

A Hungary’s Got Talent és a német Supertalent döntőse, a trió ami mindkét országban aranygombbal jutott a legjobbak közé turnéra indul!
Az InFusion Trió az ország egyetlen looper zenekara 2011 decemberében alakult. A formáció, tagjai mind képzett zenészek, akik a klasszikus- és a könnyűzene terén egyformán jártasak.

A Cseh Tamás Program nyertes zenekar első lemeze 2015-ben jelent meg „Loop Me Up“ címmel. A koncerteken a nagylemez anyagán kívül az elmúlt évek legnagyobb slágereit is előadják saját feldolgozásukban. Olyan előadók dalait hallhatjuk új köntösben, mint a Maroon5, Calvin Harris, Michael Jackson, John Newman vagy épp a Daft Punk.

A zenekar egy különleges hangszerpark segítségével (elektronikus hegedű, elektronikus cselló, elektronikus dob és különböző effekt pedálok, torzítók és looperek) saját dalokkal, népdalfeldolgozásokkal, és a rádiókból is jól ismert slágerekel koncertezik.

Tagok:

Farkas Izsák a Liszt Ferenc Zeneakadémián végzett. Szerepel a Vígszínházban a Hegedűs a háztetőn címszerepében, illetve számos jazz, rock és crossover formáció tagja. (Random Trip, Pilvaker)

Simkó-Várnagy Mihály szintén a Liszt Ferenc Zeneakadémián diplomázott, a Budafoki Zenekar tagja. A Roland Loop Világbajnokság kelet-európai döntőjének 2. helyezettje.

Weisz Nándor a Müncheni Zeneakadémián diplomázott, a Kocsis Zoltán vezette Magyar Nemzeti Filharmónikus Zenekar tagja, számos jazz, folk, és pop formáció tagja.